Terassilasit – kodin viihtyisä lisähuone

Terassilasituksella on helppo luoda kodin viihtyisä lisähuone, joka on täydellinen paikka ihailla luonnon kauneutta ja nauttia aamuista tai illoista vaikka jokaisena neljänä vuodenaikana. Kotimaisella Glasluckan-lasitusjärjestelmällä terassin käyttöaikaa pystyy lisäämään monella kuukaudella, sillä käyttö ei ole riippuvainen auringonpaisteesta. Thermoroll-lasituksella terassin käyttö puolestaan onnistuu jopa talvella!

Terassilasitukset sopii niin omakotitalon, rivitalon, kesämökin kuin huvilankin kylkeen. Jokaisessa kohteessa terassilasit luovat oman viihtyisän lisänsä asumiselle. Rivitaloasumiseen se luo rauhaisan pihaolohuoneen, omakotitalon tai kesämökin yhteydessä siellä voi nauttia kesän vehreydestä ja talven kuulaudesta.

Terassilasitusjärjestelmä toiveitasi vastaavaksi

Unelmien terassilleen voi valita ne ominaisuudet, mitkä itse kokee tärkeimmiksi. Joka tapauksessa kokonaisuus toteutetaan laadukkaasti.

Terassin liukuvat lasiseinät pystyy siirtämään sivuun silloin, kun haluaa auringon tulvivan terassille ja illan viileyden saapuessa seinät voi jälleen sulkea. Lasituksia saa eri vahvuuksilla ja ominaisuuksilla.

Glasluckan ja Thermoroll -terassilasitusjärjestelmät ovat luotettuja ja jopa myrskynkestäviä ratkaisuja.

Annamme mielellämme vinkkejä ja lisätietoja lasitusammattilaisen näkökulmasta.

Tarkemmat tuotetiedot:

Lasitusjärjestelmät – RT-kortti