Lasibox

Terassilasit – kodin viihtyisä lisähuone

Terassilasituksella on helppo luoda kodin viihtyisä lisähuone, joka on täydellinen paikka ihailla luonnon kauneutta ja nauttia aamuista tai illoista vaikka jokaisena neljänä vuodenaikana. Kotimaisella Glasluckan-lasitus­järjestelmällä terassin käyttöaikaa pystyy lisäämään monella kuukaudella, sillä käyttö ei ole riippuvainen auringon­paisteesta. Thermoroll-lasituk­sella terassin käyttö puolestaan onnistuu jopa talvella!

Terassilasitukset sopii niin omakotitalon, rivitalon, kesämökin kuin huvilankin kylkeen. Jokaisessa kohteessa terassilasit luovat oman viihtyisän lisänsä asumiselle. Rivitalo­asumiseen se luo rauhaisan pihaolohuoneen, omakotitalon tai kesämökin yhteydessä siellä voi nauttia kesän vehreydestä ja talven kuulaudesta.

Ota yhteyttä »

Terassi­lasitus­järjestelmä toiveitasi vastaavaksi

Unelmien terassilleen voi valita ne ominaisuudet, mitkä itse kokee tärkeimmiksi. Joka tapauksessa kokonaisuus toteutetaan laadukkaasti.

Terassin liukuvat lasiseinät pystyy siirtämään sivuun silloin, kun haluaa auringon tulvivan terassille ja illan viileyden saapuessa seinät voi jälleen sulkea. Lasituksia saa eri vahvuuksilla ja ominaisuuksilla.

Glasluckan ja Thermoroll -terassi­lasitus­järjestelmät ovat luotettuja ja jopa myrskynkestäviä ratkaisuja.

Tarkemmat tuotetiedot:

Lasitusjärjestelmät – RT-kortti

Annamme mielellämme vinkkejä ja lisätietoja lasitus­ammattilaisen näkökulmasta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Lasitukset luovat moni­puolista muka­vuutta asumiseen

Tutustu lasitus­ratkaisuihimme ja löydä omasi!